Zoekmachine Optimalisatie

Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie wordt uw website beter gevonden in de gratis (organische) zoekresultaten van Google!

Zoekmachine optimalisatie voor de organische zoekresultaten
Wanneer uw website wordt ge-optimaliseerd voor zoekmachines wordt deze (beter) gevonden in de “normale” zoekresultaten.
Hiermee bedoelen we niet de betaalde zoekresultaten via Google AdWords. Kijk hiervoor op de pagina online adverteren met Google AdWords.

Naast het technisch zoekmachinevriendelijk maken van uw website, richten wij ons erop om uw website op voor u relevante zoekwoorden vindbaar te maken in de zoekmachines.
Door deze vorm van zoekmachine optimalisatie bereikt u beter uw doelgroep(en).

Zoekmachine optimalisatie volgens gestructureerde aanpak:

  • Zoekwoord analyse
  • Nulmeting
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Linkbuilding
  • SOS SEO abonnement (optioneel)

 

Zoekwoord analyse:
Een, op uw doelgroep(en) gerichte, zoekwoord analyse en strategie vormen de basis voor meer bezoekers / klanten naar uw website en online succes. Dit is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie voor elke nieuwe en bestaande website.

Nulmeting:
Na de gedegen zoekwoord analyse wordt er een rapport opgemaakt waarin staat op welke plaats u nu naar voren komt op de gekozen zoekwoorden in de zoekmachine van Google.

– Zoekmachine optimalisatie:
Uw website word technisch zoekmachine vriendelijk gemaakt zodat er een betere indexering mogelijk is voor de Googlebots. De gekozen zoekwoorden worden in de broncode en in de teksten van uw website verwerkt.

Linkbuilding:
Als laatste wordt uw website aangemeld bij relevante zoekmachines, directories en linkpagina’s.
De vindbaarheid wordt vergroot door het genereren van kwalitative links naar uw website via ethisch verantwoorde bronnen (startpagina’s o.a.).

SOS SEO abonnement:
Vanwege het feit dat Google zijn indexeringstechnieken continu aanpast en de concurrentie op zoekwoorden steeds groter wordt, bieden wij verschillende SEO abonnementen aan.
Hierbij monitoren we uw website met behulp van Google Analytics. Er vindt een periodieke zoekmachine optimalisatie plaats waarbij uw website wordt gecontroleerd, geëvalueerd en bijgestuurd zodat u uw concurrenten voor blijft!

Wilt u meer weten over de SOS SEO zoekmachine optimalisatie (abonnementen) of wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Delen:

Back to Top