Uitgeroepen tot Starter van het 2e kwartaal 2010!

Maandag-middag telefoon ontvangen van Stephan Keizers van Rabobank Venray, met de mededeling dat ik gekozen ben tot starter van het 2e kwartaal 2010! Volgens de jury ben ik o.a. op een goede manier bezig, neem ik het meeste risico en heb ik een duidelijke visie over de toekomst van het bedrijf.

De jury bestond uit:

  • Wethouder Jan Loonen, Gemeente Venray
  • Daan Vervoort, Gemeente Venray
  • Stephan Keijzers, Rabobank Venray
  • Marcel Lamers, Kamer van Koophandel

Wethouder Loonen is blij met de winnaar van dit kwartaal: “Ed Reijnders is een ondernemer die zijn carrière een heel bijzondere wending heeft gegeven. Hij zette de stap van een ambachtelijk beroep naar de internetwereld en dat ook nog als zelfstandig ondernemer. Zeker in de huidige economische tijd vergt dat lef en doorzettingsvermogen. Daarmee is hij precies de ondernemer die we voor ogen hebben als starter van het kwartaal.”

De starter van het kwartaal is een initiatief van de Rabobank en de gemeente Venray met het doel om het zelfstandig ondernemerschap te stimuleren. Elk kwartaal kiest een jury uit een aantal starters de meest aansprekende. Na afloop van het jaar wordt uit de vier kwartaalwinnaars de algehele winnaar gekozen.

Wordt vervolgt…

Prijsuitreiking Starter van het 2de kwartaal 2010
Jan Loonen en Stephan Keijzers reiken de prijs uit
Delen: