SOS SEO op Bedrijvenbeurs Show en Business in Mill

vr. 27, za. 28 en zo. 29 april wordt er in party- en evenementencentrum Fitland in Mill voor de 2e x de gratis toegankelijke Bedrijvenbeurs Show en Business door MossTime georganiseerd. U vindt ons in stand 37!

Tijdens Show en Business treft u in en rond evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen, clubs en verenigingen aan. U vindt er meer informatie over het geen zij op het gebied van wonen, recreëren, lifestyle, hobby, sport en vrije tijd te bieden hebben. Maar ook zijn er zo goed als non-stop dans- en modeshows, demonstraties en is er veel muziek en entertainment. Op vrijdagavond 27 april is er een afterparty met live muziek en zaterdagavond 28 april een Duits/Nederlandse schlageravond met pullenfeest.

De beurs zelf is al een tijdje volgeboekt. Bijna 70 bedrijven en enkele verenigingen presenteren zich tijdens deze gratis toegankelijke 3 dagen durende consumenten- en bedrijvenmarkt. Bekijk voor meer info de website www.bedrijvenmarktmill.nl

Delen: